60 парчиња Перм Прачки Поставени За Природна Коса Прачки Од Ладни Бранови Ролки За Коса За Жени Прачки За Виткање Коса За Долга средна кратка Коса Стајлинг САМОСТОЈ?
  • Неодамнешно

60 парчиња Перм Прачки Поставени За Природна Коса Прачки Од Ладни Бранови Ролки За Коса За Жени Прачки За Виткање Коса За Долга

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Quiduct Вклучува : ќе добиете 60 парчиња перм прачки за коса+зашилен чешел за опашка+ торба за складирање, (60 парчиња големина на портокалова боја : 2, 2cmx8, 3cm;) соодветна големина што е лесна за употреба и складирање ?①Материјал За Поставување Прачки за Коса перми : нашите ролки за коса без топлина се изработени од квалитетен пластичен материјал, кои се издржливи, нелизгачки и долготрајни, безбедни за употреба и не и штетат на вашата коса; Секој валјак за коса има неколку отвори за подобра заситеност, помагајќи ви да создадете прекрасен стил на коса како брановидна коса, кадрава коса, мека коса итн. ?€Лесен за Употреба : оваа прачка од ладен бран е дизајнирана со капак и гумена лента, која лесно може да се залепи за вашата коса без никаква поддршка од иглички, уште повеќе, не бара греење, што ви овозможува да ја виткате косата на едноставен и природен начин. ?①Карактеристики : Професионална висококвалитетна прачка за ладни бранови што не се лизга со гумена лента и може да се отвори капаче на капакот. Лесно може да се поправи. Лесно се става и вади, Квалитетна прачка за ладни бранови што не се лизга со неколку отвори за подобра заситеност, неговиот широк дизајн на слот може рамномерно да ја дистрибуира течноста до косата за време на виткање, помагајќи ви да создадете прекрасен стил на коса како кадрава коса, брановидна коса, мека коса итн. ?€Време на испорака И Услуги На Клиентите : Исполнување од (ФБА) , Сите Други Прашања, Ве Молиме Слободно Контактирајте не. Ние Ќе Ви Обезбедиме Најдобар Квалитет 7х24 Часовна Услуга за Клиенти. 60 парчиња Перм Прачки Поставете Прачки За Коса Прачки За Виткање За Природни Виткачи За Коса За Жени Пластични Ролки За Коса Спецификација : -Име На Производ : 60 парчиња перм прачки за природна коса-Материјал За Големи Перм Прачки : Изработен од висококвалитетна цврста пластика-Боја : прачки Од портокалова перм-Големина : -големина на портокалова боја : 8,3х2, 2см/3,23 х 0,86 инчи, 20 парчиња-Пакетот Вклучува : 60 парчиња прачки од ладен бран+зашилен Чешел За опашка+ Торба За Складирање 2.