есалон Постојана Боја на Коса &засилувач; Боја За Коса Комплетен Комплет - Средна Русокоса Јагода - Личен Колористички Комплет До Сива Покриеност За Сите Типови Кос?
  • Неодамнешно

есалон Постојана Боја на Коса &засилувач; Боја За Коса Комплетен Комплет - Средна Русокоса Јагода - Личен Колористички Комплет

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Обојте Ја Косата Дома Како Професионалец : Постигнете коса достојна за салони со Личниот Колористички Комплет есалон Рачно изработена за сите типови коса, оваа формула за боја на коса базирана на гел нуди повеќедимензионални резултати и може да ви помогне да постигнете целосна сива покриеност. Вклучува Еден Есалон Личен Колористички Комплет во Средна Русокоса Јагода. Што Има Внатре : Личниот Колористички Комплет доаѓа во комплет со се што ви треба за да ја обоите косата дома со самодоверба. Вклучува боја на коса, развивач, класична кесичка со шампон, класична кесичка за регенератор, штитник за дамки, отстранувач на дамки, 2 пара ракавици без латекс и лесни за следење упатства. Како Да : Започнете со купување на саканата нијанса. За најдобри резултати, изберете боја што е само две нијанси потемна или посветла од вашата моментална боја на коса. Нанесете боја дома со вклучени додатоци и лесни за следење упатства. Процесирајте 35 минути и уживајте во вашиот нов изглед!. Состојки Одобрени од колорист : Estерите Киноа И Јојоба помагаат да се заклучи бојата.