200% Густина 30 Инчи 13х6 Чипка Предни Перики Човечка Коса ХД Транспарентна Чипка Предна Перика Бран На Телото Чипка Предни Перики Човечка Коса Перики Без Лепак Човечк?
  • Неодамнешно

200% Густина 30 Инчи 13х6 Чипка Предни Перики Човечка Коса ХД Транспарентна Чипка Предна Перика Бран На Телото Чипка Предни Перики Човечка

DEN 3674.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Фокусирајте Се На Квалитетот, 100% Девствена Човечка Коса Без Животинска И Синтетичка Коса Имаме Сопствена Фабрика и Напредна Опрема, Целата Коса Ја Прават Квалификувани Работници и Напредна Технологија. Имаме Долгогодишни Искуства, Така Што Би Можеле Да Ни Верувате За Квалитетот на Производите. Ние Сакаме Да Ги Покажеме Најдобрите Производи На Секој Клиент. Едвај Чекаме Да Го Направиме Секој Клиент Задоволен. Секое Прашање, Ве Молиме Известете Го За Прв Пат. Ќе Се Потрудиме Да Го Решиме Проблемот За Вас Во Рок Од 24 Часа. Марка : Лаура Кралицата Човечка Коса Перика. Материјал за коса : 100% Човечка Коса Бран На Телото Чипка Предни Перики За Црни Жени, Здрава Вештачка коса изгореници за да создаде црн чад и се претвора во леплива топка. 2 : Можам ли да направам страничен дел?. О : Да, Фронталните Перики Човечката Коса може да се раздели на страна. За предната перика од чипка со 150 густина Човечка Коса Бран На Телото, ова не е тешка работа.