Клеравитекс Виткачи За Коса Ролери Сет / Сет од 96 Ролки Што Се Редат / Ролки Со Големина 8 Од Екстра Мали До Екстра Големи / 12 Ролки По Големина-Фризерски Виткачи За Же?
  • Неодамнешно

Клеравитекс Виткачи За Коса Ролери Сет / Сет од 96 Ролки Што Се Редат / Ролки Со Големина 8 Од Екстра Мали До Екстра Големи / 12 Ролки По

DEN 399.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КОМПЛЕТ ОД 96 РОЛКИ ЗА ВИТКАЊЕ САМОСТОЈНО ДРЖЕЊЕ : Создадете Трајно Тело И Полнота за Сите Должини И Текстури на Косата Мазната Површина И Проветрениот Дизајн Овозможуваат Побрзо Поставување И Помалку Кршење На Косата. Идеален За Фина Или Тенка Коса.Ве прави попривлечни за сите прилики!. НАПРАВЕТЕ САМИ КАДРИЦИ, БРАНОВИ, АЖУРИРАЊА И ПОВЕЌЕ : Од Топли Ролки, Исправувачи, Форми на Пунџа И Комплети за Стилизирање.Нашите виткачи за коса и даваат на вашата коса шармантен волумен со отскокнување или curls.It лесен за употреба и дава неверојатни results.No треба да користите клипови или иглички или да излезете во салон за стилизирање на косата. Клеравитекс Има Се што Ви Треба За Да Си Дадете Фризура достојна За Салон Дома!. ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ РОЛКИ : Дизајнирани Да Создаваат Беспрекорни Кадрици и Бранови и Исто Така Обезбедуваат Волумен на Вашата Коса.Овие ролки нема да болат или да се заглават на косата, и не мора да ја загревате, што го намалува оштетувањето на топлината на виткање на скалпот на главата, овие суви виткани ролки за коса се полни и меки.