Јиенду Фенси Кристална Шнола шнола француски Невестински Блинг Штрас Штипки За Коса Држач За Конска Опашка Странични Клипови Нелизгачки Силен Фиксен Боби Игла Св?
  • Неодамнешно

Јиенду Фенси Кристална Шнола шнола француски Невестински Блинг Штрас Штипки За Коса Држач За Конска Опашка Странични Клипови Нелизгачки Силен

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кристална Фиба, ширината, должината и тежината се прикажани на сликата, тие се лесни и ја прават вашата глава удобна, Не се лизга Силна Фиксирана од долго време носење Модниот дизајн додава сјај на вашиот изглед и личност во секоја пригода. Уникатната француска Барета е изработена од висококвалитетна легура и кристал, тие се деликатни и еколошки, не се лесни за бледнеење и оцрнување. Светкавите Штипки За Коса од Кристал одговараат на речиси секоја облека што ја имате и се одлични за секојдневно облекување или носење. Одличен подарок за вашата девојка, сопруга, мајка, ќерка и пријатели. покажете колку се важни во вашето срце. Изјава Боби Пин се погодни за различни прилики, како што се свадбени забави, роденденски забави, гозби, дипломирање, годишнини, матурска, фестивалски прослави и секоја друга посебна пригода. Услуги на клиентите : ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не преку е-пошта, ние ќе одговориме и ќе обезбедиме поврзани услуги во рок од 24 часа. Со задоволство ќе го додадете овој прекрасен накит во вашата колекција на колички.