Иглички За Коса Во ретро Стил Кинески Женски Стапчиња За Коса Преносни Брановидни Цветни Стапчиња За Јадење Во Форма На Буквата У Шноли Стапчиња Штипки Барети За К?
  • Неодамнешно

Иглички За Коса Во ретро Стил Кинески Женски Стапчиња За Коса Преносни Брановидни Цветни Стапчиња За Јадење Во Форма На Буквата У

DEN 63.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Усвојте елегантни и ретро елементи, едноставни, но вкусни, не само што ја разубавуваат вашата коса, туку и постигнуваат грациозен и сладок темперамент Големината е совршена погодна за жени или тинејџери. Овие едноставни и елегантни стапчиња за коса ќе ве направат шармантни, елегантни и ќе добиете повеќе комплименти за вас. Ако имате било какви прашања во врска со овој производ, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас!Ние ќе одговориме во рок од 24 часа и ќе го решиме проблемот за вас. Ви благодариме за купувањето!. Декоративно секојдневно носење или украсено за свадба, забава, матурска, рецитал, ноќно излегување или подарување. Вклучен пакет : 1 х Боја На Стапче За Коса : Златна, Сребрена, Бронзена Големина : 16 см * 3,2 См Тип На Ставка : Материјал За Клип За Коса : Количина На Легура : 1 парчиња.