АБУФАН 3 кутии Крзнени Фризури Партиски Клип Иглички Фестивал Фаворизирајте Ресни Во Стилот На Барет Топки Шноли За Девојчиња Детски Клипови Цветна Девојка Фиба П?
  • Неодамнешно

АБУФАН 3 кутии Крзнени Фризури Партиски Клип Иглички Фестивал Фаворизирајте Ресни Во Стилот На Барет Топки Шноли За Девојчиња Детски Клипови

DEN 328.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КИНЕСКИ КОСТИМ ИГЛА ЗА КОСА Убавиот и елегантен изглед може да одговара со вашите деца различни фустани и да ги направи попривлечни КИНЕСКИ НОВОГОДИШНИ ДОДАТОЦИ ЗА КОСА има широк спектар на апликации и носи силна празнична атмосфера во вашето семејство. МАЛИ ДЕЦА ЦВЕТНИ БАРЕТИ Изработени Од висококвалитетен материјал и долготраен, убав и шик. ШАМИЈА НА КИНЕСКИ ДЕВОЈКИ тоа е најдобриот подарок за деца или пријатели со девојки; Како Што Се Божиќни подароци, Новогодишни подароци, роденденски подароци, подароци, фотографија, училишна облека;. ДЕТСКИ НОВОГОДИШЕН ПОДАРОК Изработен од материјал, лесен за прицврстување и може добро да ја држи косата на вашите деца. Пакетот Вклучува 3 Кутии х Карактеристики На главата - многу смешни и убави, едноставни и убави, лесни за носење и соблекување подарок На Пролетниот Фестивал. - Изработена од висококвалитетен материјал, издржлива и долготрајна, убава И шик Фиба За Ресни. - Совршена декорација на косата за вашето бебе или девојчиња во секојдневниот живот или некои активности Дете Додатоци За Коса Во Кинески Стил. - И шик кинески стил дизајн го прави практичен и привлечен за деца кои носат божиќ партија торба за полнење. - Материјал : Ткаенина, легура нова година коса клип.