Гулаб Мажи+Грижа Зајакнување 2 во 1 Шампон и Регенератор За Еластична И Подебела Коса Густа и Силна Со Кофеин Помага Во Зајакнување на Проретчената Коса 12 мл, Пакува?
  • Неодамнешно

Гулаб Мажи+Грижа Зајакнување 2 во 1 Шампон и Регенератор За Еластична И Подебела Коса Густа и Силна Со Кофеин Помага Во Зајакнување на Проретчената

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДЕБЕЛ И СИЛЕН МАШКИ ШАМПОН и РЕГЕНЕРАТОР 2 во 1 : Гулаб Мажи+Нега Дебел и Силен Зајакнувачки Шампон 2 во 1 И Регенератор е специјално дизајниран за мажи со фина и проретчена коса ШАМПОН ЗА ЗАДЕБЕЛУВАЊЕ И ФОРМУЛА ЗА РЕГЕНЕРАТОР : овој шампон и регенератор резултираат со видливо погуста и пополна коса од самите влакна на косата. ШАМПОН И СОСТОЈКИ ЗА РЕГЕНЕРАТОР за ПОСИЛНА КОСА : овој шампон и регенератор за погуста коса користи кофеин и калциум за да помогне во зајакнувањето на косата, оставајќи ја видливо здрава и погуста. 2-ВО-1 ШАМПОН И РЕГЕНЕРАТОР СПЕЦИЈАЛНО ЗА МАЖИ : оваа формула 2-во-1 шампон за мажи ви заштедува време под туш и ја остава косата да се чувствува силна и здрава. МАШКИ ПРОИЗВОДИ ЗА НЕГА НА КОСА : овој шампон и регенератор 2-во-1 оди добро со Гулаб Мажи+Гел За Контрола На Нега, Гулаб Мажи+Нега Чиста Одбрана Миење На Телото И Гулаб Мажи+Грижа Клиничка Заштита Антиперспирант Стап. ГРИЖА ДОВОЛНО СИЛНА ЗА МАЖ : Гулаб Мажи+производи За нега на коса беа специјално создадени имајќи ги предвид мажите. Тоа значи дека тие работат со уникатна рн на мажот за да дадат најдобри можни резултати. Опис на производот Гулаб Мажи + Грижа Зајакнување 2 во 1 Шампон и Регенератор помага да се направи косата посилна и поотпорна, така што мажите можат да ги извршуваат своите активни животни стилови. Овој шампон и регенератор за погуста коса е дизајниран специјално за мажи кои сакаат видливо погуста и пополна коса — и доаѓа во пригодна формула 2-во-1 која го намалува времето поминато под туш. Со моќна двојна комбинација на кофеин и калциум, овој регенератор за шампон помага да се зајакне косата оставајќи ја видливо здрава, погуста и поотпорна. Паметната формула 2-во-1 функционира како шампон и регенератор, така што истовремено ја чисти и условува косата. Овој шампон за погуста коса е одличен избор за мажи со активен животен стил, чии секојдневни активности можат да ја ослабнат косата, што ја прави повеќе склона кон опаѓање на косата од кршење. Косата не престанува да се тушира! Завршете го режимот за нега на коса и добијте совршен изглед со Мажите Гулаби + Паста За Вајање Нега за природен изглед, Дефинирање Помада за елегантна и полирана завршница или Контролен Гел за целодневно држење.