Оспреј 47-Инчен Комплет За Екстензии за Коса Со Алатка - 12 Живописни Бои И 3000 Нишки-Блескави Додатоци За Коса За Жени И Девојки-Совршен За Божиќ, Нова Година, Ноќта На ?
  • Неодамнешно

Оспреј 47-Инчен Комплет За Екстензии за Коса Со Алатка - 12 Живописни Бои И 3000 Нишки-Блескави Додатоци За Коса За Жени И Девојки-Совршен

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Земете неколку прамени од наборите на ламбата за коса Користете ги мониста за лесна инсталација. Извлечете ја косата од дупката со мушка користејќи капчиња. Ротирајте капчиња нагоре за да ја претворите косата во јамката. Користете ја машината за сечење за да ја подигнете мушката за долг престој!. 12 Пенливи Бои : Изберете од 12 живописни бои-Црвена, Виолетова, Зелена, Црна, Розова, Небесно Сина, Сафир Сина, Роза, Златна, Сребрена, Виножито, Кафеава. Измешајте и совпаѓајте за да создадете шармантни и привлечни ефекти. Комплетен Комплет Со Алатка : овој комплет за коса од 3600 влакна доаѓа со алатки за продолжување на косата, вклучувајќи капчиња, пинцета и 250 микро силиконски прстени за врски. Пинцетите се обложени со масло за да спречат ' рѓа. Прилагодливи Нишки За Коса : 48-инчните прави фризури се доволно долги за да се исечат до саканата должина за лесно прилагодување.