Клип Во Екстензии За Коса Природни Црни Екстензии За Човечка Коса 65g 8pcs 16 Инчен Директен Клип Во Човечка Коса Со Невидлив Pu Weft Remy Беспрекорен Клип на Екстензии за Ко?
  • Неодамнешно

Клип Во Екстензии За Коса Природни Црни Екстензии За Човечка Коса 65g 8pcs 16 Инчен Директен Клип Во Човечка Коса Со Невидлив Pu Weft Remy

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Клип Во Екстензии За Коса Спецификација За Човечка Коса : клип во екстензии За Коса е идеален избор ако имате тенка коса,1~2 пакувања се доволни за полна глава, 2~3 пакувања ако сакате тешка коса, совршени за секој што сака лесно да ја згусне и прошири косата ●Висококвалитетна Коса● : нашите екстензии за коса со клип се 100% необработени бразилски екстензии за човечка коса, кои се без хемикалии, чисти, меки и природни без пролевање и заплеткување. Покрај тоа, има и висококвалитетна клип коса која лесно се бојадисува, витка и преобликува, лесна за чешлање, лесна за чистење и нега. €Уникатен Дизајн Q : за разлика од традиционалните екстензии за коса, кои не го оштетуваат скалпот и косата и можат совршено да се вклопат со бојата на вашата коса.Клипот во екстензии за коса е лесен и брз за додавање волумен и должина. Пред с, овие клипови се доволно безбедни за вашата коса. ●Тип на коса : Достапен во должина од 12 инчи до 22 инчи, Дебел од почеток до крај. Лесен за инсталирање и отстранување, погоден за различни прилики во секојдневниот живот. Со добра употреба и грижа, може да трае 14-18 недели, па дури и подолго. ●Услуга и Испорака Ќе се потрудиме да ви обезбедиме задоволителна услуга.Слободно контактирајте не доколку имате проблеми. Забрзана испорака : пристигнуваат 2 дена, пристигнуваат обична испорака : 3-4 дена. Цитаке е производствено искуство кое се фокусира на производство на 100% човечка коса , ние директно користиме девствена човечка коса исечена од главата на младата девојка. Тоа е многу чисто, природно и меко. Клипот во продолжување на косата е флексибилен за носење и може да се инсталира и расклопи дома, што е лесен за ракување и ни заштедува време. Тоа не само што може брзо да го зголеми обемот на вашата коса и да ја промени должината на вашата коса, туку и да го промени стилот на вашата коса. Можете да го пробате стилот што го немате. Ние користиме висококвалитетна човечка коса за да направиме екстензии на коса, така што ќе изгледа како вашата коса откако ќе ја носите. Можете да ја обоите косата, перм и да направите стајлинг. Клипот во продолжување на косата не е оштетување на скалпот и косата. Клипот во екстензии за коса не е лента без лепак. Продолжувањето на косата со клип е лесно и брзо за додавање волумен и должина. Поради различни дисплеи и осветленост, може да има мала разлика во бојата. Ви препорачувам да купите 2~3 пакувања за да направите полна глава доколку имате тенка коса. Секогаш имајте на ум, никогаш не спијте со влажна коса. Пред спиење, проверете дали вашата коса е сува и врзете ја косата назад.