Топол Крем, Крем За Отстранување Целулит, Крем За Слабеење Против Целулит, Тенок Крем Согорувач На Маснотии Стомак Губење На Тежината Крем За Согорување На Масноти?
  • Неодамнешно

Топол Крем, Крем За Отстранување Целулит, Крем За Слабеење Против Целулит, Тенок Крем Согорувач На Маснотии Стомак Губење На Тежината Крем

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Овој тенок крем има одличен ефект во слабеење на половината, нозете, рацете и зацврстувачкиот стомак, освежувачка текстура на лосион, чиста и сјајна, лесна за апсорпција, навлажнувачка и негување на кожата за да ја направи мазна и нежна, помага да се обликува убаво и привлечно тело 【Чисто природно тело природни антицелулитни тенок крем без никакви конзерванси, природната формула помага во согорувањето на мастите и го забрзува метаболизмот и процесот на слабеење, погоден за сите видови кожа. 【Тенкиот крем видливо го намалува целулитот, стимулира побрзо согорување на поткожното масно ткиво, го елиминира постојаниот целулит ги согорува несаканите масни клетки и делува на спречување на идна акумулација на маснотии и повторна појава на целулит. `+КРЕМ ЗА МАСАЖА】 овој крем може да се користи и крем за масажа на телото гел, намалување на воспалението и ублажување на болките што го прави овој ефикасен крем за масажа за длабока мускулна релаксација, целокупно тонирање на кожата, зацврстување на слабеењето. 【Иако ретко, може да дојде до горење или иритација. Прво тестирајте мала количина на кожата пред да нанесете на поголеми површини. Ако производот е непријатен или предизвикува иритација, ве молиме прекинете ја употребата. Нанесете само на недопрена кожа и избегнувајте области со кожни заболувања како што се егзема, изгореници од сонце или дерматитис. Измијте ги рацете по употреба.