Серум За Лице, Серум За Лице Од Боровинки, Хидратантен Серум Против Стареење, Хидратантен Смирувачки Серум, Серум Од Боровинки за Рафинирање На Кожата, Серум За Поп?
  • Неодамнешно

Серум За Лице, Серум За Лице Од Боровинки, Хидратантен Серум Против Стареење, Хидратантен Смирувачки Серум, Серум Од Боровинки за

DEN 110.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Серумот е лесен за апсорпција, освежувачки, немрсен и здрав за употреба без алкохол, нежен за кожата €❀Поправете Ја Оштетената Кожа ● серумот За лице може да помогне да се намалат дамките, длабоко да се надополни влагата и да се поправи оштетената кожа. Серумот за лице ја навлажнува кожата веднаш за росен сјај и видливо полна кожа; Ги Намалува брчките и го зајакнува сјајот на кожата; Ефикасен за сите тонови на кожата. 【Овошен сентсенс. главните состојки се тремела фуциформис полисахарид, боровинки и други овошни екстракти кои обезбедуваат различни ефекти. 【ШИРОКО КОРИСТЕНИ додадете Неколку капки серум со подлога или бб крем заедно за да ја зголемите влагата. ●❀Кожата е Подмладена●Осветлете ја кожата, зголемете ја еластичноста на кожата, избледете ги брчките, спречете оксидација и против надворешна штета. Спецификација : Тип На Ставка : Нето Содржина На Серумот за Лице Од Боровинки : 17МЛ Како да се користи : ЧЕКОР 1 По чистењето на кожата земете 2-4 капки серум во дланката.

Item Type:
 Blueberry Facial Serum
Net Content:
17ML
How to use:
 
STEP1 :
After skin cleansing take 2-4 drops of serum intothe palm. :
STEP2 :
Apply to face and neck massage and tap gently to promote absorption. :
STEP3 :
Then use lotion and cream for moisturizing skin. :
Package List:
1 x Facial Serum :