Под влошки за Очи-Подлошки За Гел За Подпухналост-Маска За Очи За Темни Кругови - Маска За Очи Со Хијалуронска Киселина-Влошки За Очи Од Колаген, Третман Против Брчк?
  • Неодамнешно

Под влошки за Очи-Подлошки За Гел За Подпухналост-Маска За Очи За Темни Кругови - Маска За Очи Со Хијалуронска Киселина-Влошки

DEN 191.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?ПОДПУХНАЛОСТ и ТЕМНИ КРУГОВИ СЕ ВЛОШУВААТ; дојдовте на вистинското место ;Нашите подлошки за очи помагаат да се отстранат подпухналоста и темните кругови за жените и мажите Дали сакате да изгледате помлади од вашите пријатели; хијалуронската КИСЕЛИНА Ја Подобрува моменталната осветленост на кожата со интензивна влага и Ја балансира Хидратацијата за третман на вреќи за очи; маслото од Роза е одлично за сува кожа. ?Торби, Бегон-Збогум, широки очи! Вашите колагенски влошки за очи веднаш помагаат да се смири отокот, да се затегне опуштеноста и да се изедначи сувоста благодарение на нивното 24к злато што продира во порите, хијалуронска киселина и витамини!. ? Растителниот Колаген има моќни способности против стареење. Маската под очите за темни кругови и третманот со подпухналост има моментални резултати. Исто така, нашите влошки за гел за очи се многу лесни за употреба за отстранување на финините и темните кругови под очите. ?Нашиот гел за очи против стареење е покриен со 100% гаранција за производство на враќање на парите! Едноставно Одете горе десно од страницата и додајте во картичката. ИДЕАЛЕН ПОДАРОК за Роденден На Денот На Мајката,невестински туш ,achен со најдобра контрола на квалитетот. Ревитализирајте ги уморните очи со Дермоленд! Пукајќи од природни придобивки, вашите лепенки за гел под очите хидрираат и затегнуваат за светли и убави карактеристики!.