Маска за усни, Розови Кристални Навлажнувачки Маски За Усни За Нега На Усните Убавина Осветлете Ги Линиите На Усните Отстранете Ја Мртвата Кожа Анти Испукана Анти ?
  • Неодамнешно

Маска за усни, Розови Кристални Навлажнувачки Маски За Усни За Нега На Усните Убавина Осветлете Ги Линиите На Усните Отстранете Ја Мртвата

DEN 110.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Нега На усните - - - - вашите усни изгледаат многу суви, атрофирани и фини линии наоколу, но не знаете како да го решите овој проблем? Овие нервози целосно ќе исчезнат по користењето на нашиот мелем за усни! ●Здрава Навлажнувачка Q - - - - нашата маска за усни е изработена од различни растителни состојки, кои можат да им обезбедат на усните храна и природен сјај, да ги заштитат усните од сувост, да ги ревитализираат усните, да изгледаат поеластично и секси. `+Ефикасност - - - - навлажнувачки и хранливи состојки Од Јагоди, подобрување на сувата и груба кожа, намалување на мртвата кожа на усните и правење на кожата на усните помазна. Екстрактот од јагода, исто така, може да ја зголеми еластичноста на кожата на усните, правејќи ги усните повеќе влажни и секси. Можете да го нанесете на усните пред спиење и да внесете многу влага во сувите усни и кожата кога спиете, можете да видите дека усните ви се влажни и секси отколку порано. Применливи Луѓе - - - - оваа розова маска за усни е многу погодна за луѓе со суви усни, испукани усни, мртва кожа и темни усни.

Item Type:
Lip Mask Color