Брикел Машки Серум За Засилување На Витамин Ц За Мажи, Природен И Органски Засилувач На Витамин Ц За Лице За Зголемување На Производството На Колаген, Борба Против ?
  • Неодамнешно

Брикел Машки Серум За Засилување На Витамин Ц За Мажи, Природен И Органски Засилувач На Витамин Ц За Лице За Зголемување На Производството

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Што Прави : овој моќен Засилувач На Витамин Ц за мажи ги засилува резултатите од нашите производи за нега на кожа, оставајќи ја кожата со поцврст, посветол и порамномерен тен Кој Е За : Мажи од која било возраст со кој било тип на кожа кои сакаат да ја подобрат својата рутина за нега на кожа. Како Функционира : Нашиот Засилувач На Витамин Ц за мажи е моќен антиоксиданс кој се бори против слободните радикали додека го стимулира производството на колаген и еластин користи две клучни протеински влакна кои го зацврстуваат и осветлуваат лицето и кожата. Овој Засилувач На Витамин Ц за мажи, исто така, помага да се поправи оштетувањето од сонцето и да исчезне хиперпигментацијата. Клучни Состојки : Природно Здравје, Весник За Мажи и други популарни машки списанија.