ПФАО-Голема КРПА ЗА Перење СО Меко Ткаење XL За Лице - Крпи За Миење Влакна Од Бамбус - Пилинг Крпи За Мртва Кожа - Пакет За Пешкири За Пилинг - Рефус-Чистач За Миење Крп?
  • Неодамнешно

ПФАО-Голема КРПА ЗА Перење СО Меко Ткаење XL За Лице - Крпи За Миење Влакна Од Бамбус - Пилинг Крпи За Мртва Кожа - Пакет За Пешкири

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА●Нашите Крпи за перење за лице за пилинг се 12*12 инчи, доволно големи за да ги исчистите лицето и телото ●БРЗО ПЕНЕЊЕ ЗА 3 СЕКУНДИ ● Нанесете гел за туширање Или Средство за Чистење Лице, крпата за перење за лице и тело за пилинг е полна со густа и богата пена,длабоко исчистете го телото или лицето,а тешкото пилинг прави да се чувствувате меко и свежо после туширање. ● Достапен и ЗА МАЖИ и ЗА ЖЕНИ. за луѓе на кои им е потребна тешка ексфолијација, тоа ќе ви даде силно чувство на триење. ●ДВОСТРАН ДИЗАЈН ● Оваа крпа за перење за пилинг е дизајнирана со двострана, едната е груба текстура за пилинг,другата страна е тери од бамбусови влакна за одмастување и бришење. ●ИНФОРМАЦИИ ЗА НЕГА●исплакнете ја меката ткаенина за перење, закачете ја во воздушна за да се исуши по секоја употреба. Ние веруваме во намалување на отпадот и користиме природни влакна и рециклирана пластика во нашите производи.