Змија Отров Пептид Лицето Серум Брчки отпорни На Лицето Суштината, Враќање На Еластичноста На Кожата, Кревање Зацврстување Затегнување На Кожата, Измазнување На Ф?
  • Неодамнешно

Змија Отров Пептид Лицето Серум Брчки отпорни На Лицето Суштината, Враќање На Еластичноста На Кожата, Кревање Зацврстување Затегнување

DEN 153.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направен Во Кина, описот на пакетот е На Кинески и англиски јазик Натопен со пептид и друга активна состојка, помага да се подигне затегнете поправете ги фините линии и веднаш вратете ја влагата. Вратете ја кожата во младешки статус, формула против стареење против брчки. Се применуваат на лицето само не се применуваат околу очите, тоа не е наменета за ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА. Тестирајте го производот на мала површина за прв пат користете, престанете да го користите ако се појави иритација. Ако не ви се допаѓа по некое време, можете да ни испратите порака за бесплатно враќање и враќање на средствата. Ние ќе обезбедиме најдобро решение за вас. 30мл/ КОМПЈУТЕР. Ние нудиме 1/2/3 шишиња опција за да се постигне најдобар договор и ефект. Змија Отров Пептид Лицето Серум Брчки отпорни На Лицето Суштината, Враќање На Еластичноста На Кожата, Кревање Зацврстување Затегнување На Кожата, Измазнување На Фини Линии и Брчки, 30мл/ КОМПЈУТЕР.