Јергенс Смирувачки Лосион За Тело За Освежување На Алое, Навлажнувач За Тело И Раце Од Алое Вера, 21 Fl Oz, Осветлувачка Мешавина На Хидралуценција, Со Екстракт Од Крас?
  • Неодамнешно

Јергенс Смирувачки Лосион За Тело За Освежување На Алое, Навлажнувач За Тело И Раце Од Алое Вера, 21 Fl Oz, Осветлувачка Мешавина На Хидралуценција,

DEN 103.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОСВЕЖИТЕЛЕН ЛОСИОН СО АЛОЕ ВЕРА-Натопен Со Алое Вера, оваа формула ја хидрира и измазнува кожата за да открие видливо освежена и оживеана кожа ЕКСТРАКТ ОД КРАСТАВИЦА-со своите навлажнувачки својства и натопен со екстракт од краставица, овој лосион помага во ублажување на сувата кожа. СУВО ОЛЕСНУВАЊЕ на КОЖАТА - Ја Оживува природната влажност на кожата за ублажување на сувата, непријатна кожа, оставајќи ја значително освежена и хидрирана. ЕДИНСТВЕНА, ОСВЕТЛУВАЧКА МЕШАВИНА НА ХИДРАЛУЦЕНЦИЈА-Формулирана Со нашата мешавина На Хидралуценција, за видливо зголемена сјајност и сјај на кожата. ФОРМУЛА ЗА БРЗО АПСОРПЦИЈА-лесна формула за брзо апсорпција се заклучува во влага 24 часа, оставајќи ви распоредување на сјајна мека кожа. Хидрирајте и ослободете ја сувата кожа Со Јерген Смирувачки Навлажнувач на Телото За Освежување На Алое. Направен со екстракт од краставица, Алое Вера и осветлувачка мешавина На Хидраулика, овој хидратантен крем ја ублажува и смирува сувата кожа.