DHinkyoung Лице Лифт Лента Ефективни Лицето Анти Брчки Закрпи Мултифункционален Долготрајни И Кожата Пријателски Лице Лента За Криење Брчки Двојно Брадата Зацврстува?
  • Неодамнешно

DHinkyoung Лице Лифт Лента Ефективни Лицето Анти Брчки Закрпи Мултифункционален Долготрајни И Кожата Пријателски Лице Лента За Криење Брчки Двојно

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Материјал} оваа лента за подигнување на лицето е изработена од висококвалитетен памук, мек и дише, нежен и безбеден, хипоалергичен и без мирис Многу е еластично да ги затегнете лицето, брадата и вратот, давајќи ви поцврсто и поцврсто лице и привлечна линија на вилицата. €Големина} големината на оваа лента за подигнување на лицето е 0,98*196,85 во/2,5*500см, таа е доволно мала и лесна за носење. ①Предност овој производ е дизајниран да ги намали брчките, да го затегне и подигне лицето и да го подмлади со решавање на разни проблеми со брчките на лицето : линии на челото, линии на намуртено лице и линии. Брзо ги крие брчките и фините линии на лицето и вратот со кревање на кожата, давајќи ви помазен, попрефинет изглед. €Дизајн}овој производ има уникатен дизајн на лепило за бранување вода што е леплив и не се откинува лесно; тој е отпорен на вода; а мрежата во средината на истегната памучна ткаенина го прави да дише.