Кремската Продавница Тројна Пептидна Маска За Лице | Промовирање На Младешки Изглед Преполна Со Амино Киселини Го Зајакнува Колагенот, Ги Поправа Клетките На Оште?
  • Неодамнешно

Кремската Продавница Тројна Пептидна Маска За Лице | Промовирање На Младешки Изглед Преполна Со Амино Киселини Го Зајакнува Колагенот, Ги

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тцс ТРИПЛ ПЕПТИД ПРЕМИУМ ЛИСТ-Нашата Тројна Пептидна Маска за Лице е преполна со Амино Киселини за да помогне во промовирање на младешки, дебел изглед Ја сакаме оваа маска бидејќи ја намалува појавата на фини линии додека ја штити бариерата на кожата!. ● МАСКА ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ-Дајте и на вашата кожа младешки, дебел изглед со оваа колагенска маска за лице натопена со амино киселини за да помогне во заштитата и поправката на кожата. ●ДЕБЕЛИ КОЖА-Формулирана Со хидролизиран колаген, оваа маска за чаршафи ќе ја полни и омекне кожата и ќе помогне да се намали појавата на фини линии и брчки. ●ШТИТИ И ПОПРАВА-формулата за троен пептид ќе помогне во поправка на оштетените клетки и заштита на бариерата на кожата за помладешки и посјаен изглед. ●ЈА НАВЛАЖНУВА КОЖАТА-Одлична За зрела кожа, оваа корејска маска за лице нуди поттик на хидратација што ќе остави вашата кожа да се чувствува мазна и навлажнета. Како ДА СЕ користи - По чистењето И тонирањето, расклопете еден лист и нежно раширете го лицето авои. * ВЛИЈАНИЕТО НА ЛАДЕЊЕТО - може да се чува во фрижидер пред употреба за ефект на ладење. Нашите маски се нежни и може да се користат секој ден. Мало пецкање е нормално. Прекинете ја употребата ако се појави силно пецкање. За надворешна употреба.