Тенок Крем 60гр, Крем За Отстранување Целулит Согорувач На Маснотии Креми За Слабеење Креми За Слабеење Половината На Телото На Нозете Ефикасно Согорување На Масно?
  • Неодамнешно

Тенок Крем 60гр, Крем За Отстранување Целулит Согорувач На Маснотии Креми За Слабеење Креми За Слабеење Половината На Телото На Нозете Ефикасно

DEN 464.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

60гр Крем За Слабеење Тесно Обликување На Телото Губење На Тежината Антицелулитни Креми За Масажа Лесно се апсорбира на кожата и ги согорува мастите и ги тонизира несаканите масти. Промовира циркулација и согорување на маснотии додека ја измазнува кожата со проблем со целулитот. Лесно се апсорбира гел, оставајќи ја кожата да се чувствува топла и мека. ВНИМАНИЕ : Иако ретко, може да се појави горење или иритација. Прво тестирајте мала количина на кожата пред да нанесете на поголеми површини. Ако производот е непријатен или предизвикува иритација, ве молиме прекинете ја употребата. Нанесете само на недопрена кожа и избегнувајте области со кожни заболувања како што се егзема, изгореници од сонце или дерматитис. Измијте ги рацете по употреба. Чувајте подалеку од дофат на деца и домашни миленици. Функции : таа е изведена од најуникатна формула, помага во согорувањето на мастите,го забрзува метаболизмот и слабеењето.