Витамин Ц Серум, Хијалуронска Киселина Серум За Лице, Анти Стареење, Менопауза Поддршка, Производи За Нега На Кожата, Мазна &засилувач; Затегнување Нега На Кожата, Т?
  • Неодамнешно

Витамин Ц Серум, Хијалуронска Киселина Серум За Лице, Анти Стареење, Менопауза Поддршка, Производи За Нега На Кожата, Мазна

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОДДРШКА ЗА МЕНОПАУЗА : На Нашата кожа и е потребна дополнителна поддршка за време на оваа трансформациска фаза, вклучувајќи Витамин Ц серум и Хијалуронска Киселина интензивно ги хидрира и враќа нивоата на влага за да доживее младешка гло ВИТАМИН Ц СЕРУМ : коректор На Темни дамки, Ја Намалува појавата на фини линии и брчки без парабени, сулфати, мириси или бои. Нежен и ефикасен. ДВА СЕРУМИ ЗА ЛИЦЕ ЗА НЕГА на КОЖА ВО ЕДЕН : нема потреба да купувате многу различни серуми за да ја завршите работата што може да ја заврши нашиот еден производ. Витамин ц серум за лице за осветлување и корекција на темни дамки и чиста хијалуронска киселина за зголемена хидратација и подобрување на фините линии и брчки. Хијалуронска КИСЕЛИНА и АЛОЕ ВЕРА : Погледнете ја разликата во вашата кожа додека ја заклучува влагата и ефикасно го промовира производството на колаген за младешки сјај.