Контејнер За Кармин, 4 парчиња Празни Козметички Контејнери За Цевки За Кармин БОЖИЌЕН Стил САМОСТОЈНА Балсам За Усни Цевка За Шминка Кармин Држач За Сјај За Усни Ш?
  • Неодамнешно

Контејнер За Кармин, 4 парчиња Празни Козметички Контејнери За Цевки За Кармин БОЖИЌЕН Стил САМОСТОЈНА Балсам За Усни Цевка За Шминка Кармин

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРАЗНИ ЦЕВКИ ЗА КАРМИН ВО БОЖИЌЕН СТИЛ : празен стил на цевка за кармин Во Божиќен стил, вклучувајќи цевка за кармин од 4 парчиња од пакувањето, лесна и удобна за употреба МОЖЕ да се користи ЗА САМОСТОЈНИ кармини, мелеми за тело, боички и така натаму, широко апликации за задоволување на вашите потреби. Совршен како домашни мелеми за усни, мелем за усни, цевки за кармин, контејнери за нега на усни, исто така погодни за рачно изработка на мелеми за тело. ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРАЗНИ ЦЕВКИ ЗА СЈАЈ ЗА УСНИ КОНТЕЈНЕРИ : можат ДА НАПРАВАТ различни бои на сјај за усни, удобни дневни потреби за задоволување на вашите различни БАРАЊА ЗА КАРМИН. Може да се користи и за замена на скршени цевки за кармин. Донесете ви многу забава КОГА ПРАВИТЕ САМИ СО семејството, пријателите, правите свој мелем за усни, кармин и други козметички занаети. Дајте им ги на вашето семејство, пријатели како подарок. САМОСТОЈНИ ЦЕВКИ ЗА СЈАЈ за УСНИ : овие празни цевки за контејнери за балсам за усни даваат убава можност за љубителите НА САМИ да направат рачно изработена козметика, тие можат да се нанесат на сам сјај за усни, мелем за усни, кармин, лосион или други козметички примероци како што сакате, правењето мелем за усни самостојно е забавно; можете исто така да ја испратите празната цевка за кармин до вашата сестра или пријатели, уживајте во забавата на САМ кармин заедно. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : Само истурете ја смесата за кармин во кружен сад за кармин и изладете ја, тогаш ќе добиете мелем за усни. Можете лесно да го лизнете мелемот за усни нагоре за брзо да го нанесете на усните со механизмот за притискање на тркалата. Секоја цевка има цврст капак за да спречи изложување на воздух. Предвремени капа дизајн за спречување на истекување. ПРЕНОСЛИВО ШИШЕ СО КОНТЕЈНЕР ЗА МЕЛЕМ ЗА УСНИ : Преносливата компактна големина се вклопува во вашите џебови, чанти, чанти и ранци.

Item Type:
Lipstick Tube
Material:
ABS
Usage:
DIY Lipstick Tube 
Package List:
4 x Lipstick Tube :