Електрични Загреани Чорапи, Двостран Електричен Зимски Термички Чорап На Полнење Со 1200mah Батерија На Полнење За Мажи Жени Скијање На Отворено Студено Зимско Ловеч?
  • Неодамнешно

Електрични Загреани Чорапи, Двостран Електричен Зимски Термички Чорап На Полнење Со 1200mah Батерија На Полнење За Мажи Жени Скијање

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

УДОБЕН МАТЕРИЈАЛ : Погоден И за мажи и за жени, изработен од квалитетен памучен материјал Тоа е исто така совршен подарок за пријателите, родителите и другите членови на семејството за претстојниот Ден на Благодарноста или Божиќ. Дајте им топлина и здравје на луѓето за кои се грижите. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЈН : стапалата и вдлабнатината се загреваат од двете страни и можат да ја блокираат температурата. Ги прави овие чорапи одлични за активности на отворено како зимско скијање, моторни санки, мотоцикли, планини, кампување, пешачење и лов. ОПЕРАЦИЈА СО ЕДЕН ДОПИР : Интелигентни прекинувачи за контрола на температурата, по електрификација, температурата може да се прилагоди со интелигентните прекинувачи за контрола на температурата на литиумската батерија во три чекори. Температурниот опсег е 38-55. ЧУВАЈТЕ ГИ НОЗЕТЕ ТОПЛИ : чорапите имаат џебови од батерии, подобрен ефект на топлинска изолација. Електричните чорапи што се загреваат можат да помогнат во промовирање на циркулацијата на крвта на стапалата и олеснување на болките во мускулите до одреден степен. Чорапите за затоплување дишат и можат да дезодорираат до одреден степен. Погоден и за мажи и за жени, изработен од квалитетен памучен материјал. Стапалата и вдлабнатината се загреваат од двете страни и можат да ја блокираат температурата. По електрификацијата, температурата може да се прилагоди со интелигентните прекинувачи за контрола на температурата на литиумската батерија во три чекори. Температурниот опсег е 38-55. Чорапите имаат џебови од батерии, подобрен ефект на топлинска изолација. Со литиумска батерија, може да се користи насекаде како што сакате.

Condition:
100% brand new
Item Type:
Warming Stocking
Material:
cotton
Stocking Leg Length:
Approx. 27cm / 10.6inch
Instructions for use:
1st gear high temperature 3-4 hours :
According to medium temperature 6-7 hours :
Third low temperature 9-10 hours :
Charging time:
7-8 hours.
Electrical parameters:
Battery voltage of the heating sock:
3.7V
Battery Capacity of Heating Socks:
1200mAH / pcs
Operating voltage range:
2.9V-4.2V
Charge cut-off voltage:
4.2V
Discharge cut-off voltage:
2.9V
Battery life:
more than 500 cycles
Charger parameters:
Charging mode:
constant current and pressure (CC / CV)
Charging temperature:
0 ℃ ~ 45 ℃
Input:
AC / 100-240V 50 / 60Hz
Output:
DC / 4.2V 1200mA
Package List:
1 pair of socks 2 lithium batteries :
1 adapter :
1 manual :