Ботаничка Убавина МОНОИ ТИАРЕ ТАХИТИ НАФТА ИЛАНГ ИЛАНГ Чист 8 Фл.оз-240 мл. За Нега на Кожата, Лицето, Косата и Ноктите.
  • Неодамнешно

Ботаничка Убавина МОНОИ ТИАРЕ ТАХИТИ НАФТА ИЛАНГ ИЛАНГ Чист 8 Фл.оз-240 мл. За Нега на Кожата, Лицето, Косата и Ноктите.

DEN 1462.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Едно од најнеобичните масла за нега на кожата, телото и косата со инфузија од цвеќиња Од Иланг Иланг Малку Оди Долг Пат, Брзо Се Апсорбира, Не Е Мрсна, Без Хемикалии, не е тестирана На Животни, не содржи никакви конзерванси. МАСЛОТО ОД МОНОИ ТАХИТИ ИЛАНГ ИЛАНГ е извонредно Масло за нега на кожата, телото и косата. Продира и ја хидрира кожата брзо и ја намалува транс-епидермалната загуба на вода. МОНОИ ТАХИТИ МАСЛОТО ИЛАНГ ИЛАНГ помага да се излечи сувата, испукана и испукана кожа, ја балансира влагата во кожата, намалувајќи ја појавата на брчки и оставајќи ја кожата мека и мазна. МОНОИ ТАХИТИ МАСЛОТО ИЛАНГ ИЛАНГ е погодно за сите типови кожа, особено за сува или зрела кожа што старее. МАСЛОТО ОД МОНОИ ТАХИТИ ИЛАНГ ИЛАНГ помага на оштетената кожа како ИЗГОРЕНИЦИ, РАНИ, ИСЕКОТИНИ, ЛУЗНИ, ЧЕШАЊЕ, ЛУШПЕСТИ, ИРИТИРАНИ СОСТОЈБИ на КОЖАТА како ШТО СЕ ЕГЗЕМА и ПСОРИЈАЗА. Користете го и на области на кои им треба дополнително внимание како лактите и колената.