Крем за Слабеење На кофеин, Топол Крем За Тело Од 30 мл Крем За Зацврстување На Стомакот Крем За Зацврстување На Колковите Растителен Екстракт Од Целулит Отстранува?
  • Неодамнешно

Крем за Слабеење На кофеин, Топол Крем За Тело Од 30 мл Крем За Зацврстување На Стомакот Крем За Зацврстување На Колковите Растителен Екстракт

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Слабеење на телото : користете само надворешно, а не внатрешно, за да промовирате претворање на маснотиите во енергија и да ги намалите телесните масти, брзо исфрлете го масниот отпад акумулиран во телото Безбеден и Благ : Богат Со повеќе растителни екстракти, ја навлажнува и ја храни кожата, без хемикалии, без хормони, без несакани ефекти врз кожата, може да се користи со доверба. Согорување на маснотии : промовирајте го метаболизмот на телото, забрзајте ја потрошувачката на маснотии и помогнете му на телото да консумира заситени масти за да ја постигне целта за губење на тежината. Мулти-применлив дел : кревање и затегнување за обликување на совршена фигура, одличен ефект на обликување на телото, погоден за стомакот, раката, ногата, бутот, колкот и други делови. Пренослив дизајн : 30мл нето капацитет, доволно за да ги задоволи вашите потреби за користење.