Гулаб Мажи+Нега Дезодоранси Стап За Мажи, Анти-бели Марки &засилувач; Анти-жолта Дамки Дамка Одбрана Чиста 2.7 мл 4 Брои &засилувач; Гулаб Мажите+Нега 3 во 1 Бар Чистење ?
  • Неодамнешно

Гулаб Мажи+Нега Дезодоранси Стап За Мажи, Анти-бели Марки &засилувач; Анти-жолта Дамки Дамка Одбрана Чиста 2.7 мл 4 Брои &засилувач; Гулаб

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Производ 1 : 72Ч БЕСКОМПРОМИСНА ЗАШТИТА : Гулаб Мажи+Заштита Од Дамки За Нега Чист Антиперспирант Дезодоранс стап обезбедува моќна 72ч заштита од пот и мирис Производ 1 : АНТИ-МАРКИ И ДАМКИ : овој антиперспирант за мажи има оптимизирана формула за намалување на појавата на бели траги и жолти дамки, додека сепак обезбедува моќна заштита од пот и мирис. Производ 1 : 1/4 НАВЛАЖНУВАЧКИ КРЕМ : Дизајниран со крем за навлажнувачки крем, нашиот дезодоранс против потење помага да се задржи влагата на кожата и да се заштити од иритација за поудобни пазуви. Производ 1 : ДОЛГОТРАЕН МИРИС : Уживајте во суптилниот, долготраен мирис на нашиот антиперспирантен дезодоранс за Одбрана на Дамки создаден со белешки од портокал, лаванда и дабови мов. Производ 2 : ХИДРИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА КОЖА : за разлика од другите обични сапуни кои можат да ја исушат кожата, Гулабите Мажи+Нега Дополнително Свежо Тело и Лента за Лице длабоко ја чисти и хидрира кожата, оставајќи ја кожата да се чувствува мазна и удобна. Производ 2 : ОД ДЕРМАТОЛОГОТ #1 ПРЕПОРАЧАН МАШКИ БРЕНД : оваа лента за лице и тело е формулирана со повеќе хидратантна крема од обичната сапуница и лесно се мие за да ја остави кожата да се чувствува здрава. Производ 2 : 3 ВО 1 ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ШИПКИ ЗА ТЕЛО, ЛИЦЕ и БРИЧЕЊЕ : Гулаб Мажи+Грижа Екстра свежо тело и лице бар формулацијата е толку хидратантна и нежна за кожата што можете да ја користите и за миење на лицето или за бричење. Производ 2 : ОСВЕЖУВАЧКИ ЧИСТ : Чувствувајте се чисти и засилени со ова хидратантно средство за чистење на телото и лентата за лице и уживајте во неговиот остар, освежувачки мирис на Мандарински Цитрус, Пачули и Рузмарин. 72Ч БЕСКОМПРОМИСНА ЗАШТИТА : Гулаб Мажи+Заштита Од Дамки Од Нега Чистиот Антиперспирантен Дезодоранс стап обезбедува моќна 72ч заштита од пот и мирис. Гулаб Мажи+Нега Дезодоранс Стап За Мажи, Анти-бели Марки И Анти-жолти Дамки Дамка Одбрана Чиста со 72-часовна Пот и Заштита од Мирис 2.7 мл 4 Пребројување на антиперспирант дезодоранс за мажи што обезбедува моќна заштита од пот и мирис додека се грижите за вашата облека? Пробајте Гулаб Мажи+Заштита Дамка Одбрана Чиста Антиперспирант Дезодоранс Стап. Неговата оптимизирана формула помага да се намали појавата на бели траги и жолти дамки, додека сеуште обезбедува 72 часа заштита од пот и мирис и нега на вашата кожа со навлажнувачки крем. Гулаб Мажи+Заштита Дамка Одбрана Чист Дезодоранс Антиперспирант има суптилен, чист мирис што ќе ве остави да се чувствувате свежо и самоуверено цел ден. Едноставно нанесете Гулаб Мажи+Нега Дамка Одбрана Чист Антиперспирант Дезодоранс Во рамномерен слој на секоја од вашите пазуви за најдобри резултати. Сите производи од Гулаби се без суровост, следејќи ја глобалната посветеност на Гулабот да не тестира на животни.