Зелзеа Чист Витамин Ц Серум За Лице, 15% Витамин Ц Со Витамин е &засилувач; Ферулна Киселина, Анти Стареењето Осветлување Серум, Темно Место Коректор, Навлажнувачки Л?
  • Неодамнешно

Зелзеа Чист Витамин Ц Серум За Лице, 15% Витамин Ц Со Витамин е &засилувач; Ферулна Киселина, Анти Стареењето Осветлување Серум, Темно Место Коректор,

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

15% Чист Серум На Л - Аскорбинска Киселина : Нашиот Серум за Лице користи Л - Аскорбинска Киселина со висока чистота, што е поефикасно од ВЦ esерЗелсеа л-аскорбинска Киселина вц додадената количина не само што е висока до 15%, туку и чистотата НА ВЦ е 100% . Најголемата разлика Е Зелзеа Серумот Со Витамин ц може да делува директно на кожата, нема потреба да се трансформира, полесно да се апсорбира од другите високо концентрирани Серумски Серуми. Осветлете Ја Кожата И Исправете Ги Темните Дамки : Серумот За Лице Со Витамин Ц Зелзеа ја прифаќа најпознатата Чиста Л-Аскорбинска Киселина Вит Ц + Витамин Е + Формула За Ферулна Киселина, Серумот Со Темни Дамки Не само што може да ја подобри стабилноста на ВЦ, туку и да ја осветли кожата, да избледи темни дамки и антиоксиданс, додека ги намалува ув оштетувањата и ја подобрува еластичноста на кожата. Поправка и Хидрат : Нашиот Серум За Коректор На Кожата со Флеки содржи екстракт Од Центела азијатика за да помогне во промовирање на обновување на клетките на кожата и поправка на изгореници од сонце и зајакнување на бариерата на кожата. Благодарение на изомерите на шеќер, Овој Серум За Витамин Ц за Лице обезбедува длабока и долготрајна хидратација. Совети За Витамин Ц Серум За Лице : за почетници со витамин ц, постепено ставајте фаза во вашата рутина за нега на кожата, работејќи секојдневно како што се толерира.По чистењето и тонирањето,нанесете 2-3 капки Серум Против Стареење На суво лице, вратот и градите, (избегнувајте ја областа околу очите)користете ги врвовите на прстите за масажа додека не се апсорбираат целосно. Складирање На Серум За Витамин ц за лице : тој е спакуван во пакување Од матирано Стаклено Шише што помага да не се пушта светлина и да се забави оксидацијата.