А N Кожата &засилувач; Убавина Дневна Хидратација Навлажнувач На Кожата - Природно Добиени Дневен Лосион За Кожа - Лесен, Без Маснотии Формула За Нега На Кожата За Си?
  • Неодамнешно

А N Кожата &засилувач; Убавина Дневна Хидратација Навлажнувач На Кожата - Природно Добиени Дневен Лосион За Кожа - Лесен, Без Маснотии Формула

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ХИДРАТАЦИЈА : Барате производ за нега на кожа кој ќе ви помогне да ја одржите вашата кожа мека и хидрирана? Пробајте Го Дневниот навлажнувачки лосион За Хидратација што ја брка сувоста давајќи и ја на вашата кожа потребната влага и храна Брзо се апсорбира во кожата и ја одржува здрава и мека. ФОРМУЛА БЕЗ МАСЛО : Бидејќи овој хидратантен навлажнувач за лице не вклучува никакви масла, нема да направи вашата кожа да се чувствува мрсна или мрсна по употреба и нема да ви ги затне порите. Само свилено-мека сензација останува зад кожата. ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА КОЖАТА : овој природен рецепт е без сулфат, без парабени и формулиран со компоненти што ја сакаат кожата како екстракт од лист од алое, екстракт од зелен чај и многу повеќе. Овој навлажнувачки крем за кожа за жени е нежен, но ефикасен метод за негување на вашата кожа, така што изгледа младо и живописно!. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : овој хидратантен крем без масло можете да го користите секој ден како дел од вашата рутина за нега на кожата бидејќи е нежен.