Убавината Мора да Има Под 10 Долари Грижа Зимска Усна Навлажнувачки И Хидратантен Мелем Кармин Жените Поправка Бледнее Усна Навлажнувачки Усна Брчки Мажи Масло За ?
  • Неодамнешно

Убавината Мора да Има Под 10 Долари Грижа Зимска Усна Навлажнувачки И Хидратантен Мелем Кармин Жените Поправка Бледнее Усна Навлажнувачки

DEN 43.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Користете Ги Само Најдобрите Материјали, Козметички Материјали, Мед И Други Природни Материјали, За Да Можете Да Го Користите Со Доверба И Нежно : Меки, Природни Состојки Овошје Усна Крем, Олеснува Олеснување, Триење, Кератоза, И Тешки Усни, И Ги Исполнува Дебели И Секси Усни. Темно Испукани И Нежни, Не Се Грижат. Ефект На Убавина : Навлажнувачки. Работа : Не Дозволувајте Испуканиот Сјај за Усни Да Ви Го Уништи Приватното Поседување! Нашиот Мелем За Усни Може Да Ги Подобри Досадните Усни, Да Ги Подигне Досадните Усни И Да Ги Поправи Сувите И Испукани Усни. Мелемот За Усни Е Свеж, Вкусен, Нежен И Ефикасен Метод За Сув Пилинг. и нежно : меки, природни состојки овошје усна крем, олеснува олеснување, триење, кератоза, и тешки усни, и ги исполнува дебели и секси усни. Темно испукани и нежни, не се грижат.1x кармин производот содржи рок на траење : 3 години лесно апсорбирајте и ексфолирајте, формирајте навлажнувачки слој и решете го проблемот со сувост и пукање од изворот.Ефект на убавина : навлажнувачки применлив предмет : општа работа : не дозволувајте испуканиот сјај за усни да ви го уништи приватното поседување! Нашиот мелем за усни може да ги подобри досадните усни, да ги подигне досадните усни и да ги поправи сувите и испукани усни.