Babrukda 1 Пакет Држач За Клучеви За Клучеви, Плажа Морска Ѕвезда Печатење Држач За Држач За Клучеви, Пренослив Џеб За Мелем За Усни, Домашен Спорт Торбичка За Ракави За ?
  • Неодамнешно

Babrukda 1 Пакет Држач За Клучеви За Клучеви, Плажа Морска Ѕвезда Печатење Држач За Држач За Клучеви, Пренослив Џеб За Мелем За

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вклучен пакет-Привезок За Држач за Стапчиња : 1 комплет пакет, 2 комплет пакет, 5 комплет пакет, 10 комплет пакет, 4 опции Држач За држач За стапчиња Материјал-Држач за Стапчиња се изработени од квалитетен неопрен, рамномерно бод и издржлив, лесен, малку растеглив, спречувајќи ги вашите мелеми за кармин да бидат изгребани, преносливи и модерни за секојдневна употреба. Држач За Клучеви За Чепстик Големина-Држач за Клучеви за Клучеви 3,7 инчи во висина (не вклучувајќи метален прстен), 1,5 во ширина максимум, совршено држи мелем за усни со стандардна големина. Лесен за носење и складирање, надворешна суспензија, лесен за пристап и употреба. Погодност-Одлични додатоци за патување за организатор на мали предмети. Држачот За Мелем за усни може да биде прикачен на вашите чанти, чанта, клучеви, ранец, кука за шкафче, торба за шминка, торба за носење, торба за вежбање, јакна, јамки за ремени, јаже и каде и да сте на дофат, совршен за тракер за стапчиња и заштита. Совршен Подарок-Добро дизајнирани разни животни/мандала/череп/сончоглед/мермер/софтбол/крава/конец/сирена/одбојка/ цвеќиња итн. Платно совршени свадбени подароци, Божиќни подароци, подароци за годишнина, подарок за Денот на Вљубените, подарок За Денот На Мајката, подарок За Денот На Таткото, подарок за Ноќта на Вештерките итн., слатки подароци за вашата мајка, сопруга, сестри, пријатели, девојка, колеги и многу повеќе. Чепстик Држач За Клучеви 1 пакет сет, 2 пакет во собата, 5 пакет во собата, 10 пакет во собата, 4 опции. Држачот за стапчиња е изработен од квалитетен неопрен, рамномерно бод и издржлив, лесен, малку растеглив, спречувајќи ги вашите мелеми за кармини да бидат изгребани, преносливи и модерни за секојдневна употреба. Држач за Клучеви со Чепстик 3,7 инчи во висина (не вклучувајќи метален прстен), 1,5 во ширина макс, совршено држи мелем за усни со стандардна големина.