Ј Мачка Убавина Заклучување и Печат 20гр Линии И Двојно Чистење Антидриј Бледнеат Усна Ексфолијација Поправка Филм Навлажнете Усна Пукнатина Ефект Усна Убавина Шм?
  • Неодамнешно

Ј Мачка Убавина Заклучување и Печат 20гр Линии И Двојно Чистење Антидриј Бледнеат Усна Ексфолијација Поправка Филм Навлажнете Усна Пукнатина

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2 Намалете Ги Брчките На Усните : Ефикасно Исчистете Ја Кожата, Нанесете Ја Пред Спиење И Нежно Излупете Ја Стареењето На Кожата Со Рацете Кога Ќе Станете Наутро. Може Да Се Користи И Во Текот На Денот И Ноќта За Да Се Грижите За Усните И Да Ги Поправите Оштетените И Суви Усни. Погоден За Секаков Тип На Кожа. Пакување : Специјално Дизајниран За Да Се Исполнат На Вашата Девојка. Мала Четка За Усни Е Вклучена Во Пакувањето. Филмот За Усни Може Да Се Вметне По Употреба За Да Се Олесни Следната Употреба. Тоа Е Мало И Може Да Се Носи Со Вас.Екстрактот Од Природен Екстракт Ги Навлажнува И Штити Усните. Нормалната Нето Содржина На Мелем За Усни Е Само околу 3g, Но Нашата Нето Содржина На Маската За Усни Е 20g секој Компјутер, 1pc Речиси Еднаков на 6 парчиња Мелеми За Усни, Многу Исплатлива Гледаш?. Производ : Пилинг За Маска За Усни. Користете Чекори : Може Да Се Користи Во Текот На Денот Или Во Текот На Ноќта. Една Ноќ Грижа Е Еквивалентна На Околу Седум Дена Грижа. Особено Оние Кои Сакаат Да Нанесуваат Кармин Преку Ден, Нанесуваат Слој Боја На Усните Ноќе, А Усните Изгледаат Поубаво И Шармантно Следниот Ден. подарок : во оваа студена зима, подарете ја оваа маска на вашите најмили луѓе и пријатели. Мора многу да им се допаѓа. Ќе биде топло цела зима.Пакување : пакување во боја кутијапогоден за секаков тип на кожа содржина : 20г4. Користете чекори : може да се користи во текот на денот или во текот на ноќта. Една ноќ грижа е еквивалентна на околу седум дена грижа. Особено оние кои сакаат да нанесуваат кармин преку ден, нанесуваат слој боја на усните ноќе, а усните изгледаат поубаво и шармантно следниот ден.