Суровини Елементи Органски Сите Сезони Лице &засилувач; Кожата На Телото Спаси За Смирување, Лекување И Подмладување Со Шеа Путер, Коноп и Камилица Во Био-Смола Цев?
  • Неодамнешно

Суровини Елементи Органски Сите Сезони Лице &засилувач; Кожата На Телото Спаси За Смирување, Лекување И Подмладување Со Шеа Путер, Коноп и

DEN 239.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДНЕВНА НЕГА НА КОЖАТА ВО ТЕКОТ на ЦЕЛАТА СЕЗОНА : Навлажнете, заздравете и смирете ја кожата преку целата година по изложување на животната средина на сонце или сув планински воздух Користете на изгореници од сонце, гребнатини, каснувања, иритација, триење, суви усни, лузни - каде и да и треба дополнителна поддршка на вашата кожа. ЗДРАВА, БЛЕСКАВА КОЖА : Масирајте во кожата за оптимално здравје на кожата и подмладување на клетките. Користете секојдневно за да ја трансформирате и лекувате сувата кожа. СЕРТИФИЦИРАН ОРГАНСКИ И ПРИРОДЕН : Нашиот Спас На Кожата На Лицето И Телото е преполн со Витамини А, Ц, Е и состојки кои ја негуваат кожата како Шеа Путер, Коноп, Жалфија, Смрека, Невен и Есенцијални Масла. БЕЗБЕДНО ЗА вас : Унисекс, спас безбеден за бременост е соја, глутен и без ореви, без гмо, не содржи парабени, фталати, синтетички мириси или бои. Етеричните масла се мешаат за да ги зајакнат вашите сетила. Совршен за чувствителна кожа и безбеден за целото семејство. БЕЗБЕДНО ЗА НАШАТА ПЛАНЕТА И НАПРАВЕНО ВО САД : без Суровост и доаѓа во цевка за рециклирање, без пластика, био-смола со капаче од пцр смола. Грижете се за себе и за околината!. Суровите Елементи Цела Сезона На Кожата На Лицето И Телото Доаѓа Во цевка за био-смола погодна за земјата. Био-смолата се произведува од одржливи култури на шеќерна трска кои зафаќаат СО2 од атмосферата наспроти традиционалната нафта која ослободува СО2.