Маска за спиење маска за спиење маска за спиење Маска за спиење Прилагодливо оче за очи Оче за очи заслепи за спиење за спиење маска за очи за спиење маска за очи за ?
  • Неодамнешно

Маска за спиење маска за спиење маска за спиење Маска за спиење Прилагодливо оче за очи Оче за очи заслепи за спиење за спиење маска за очи за

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Youе ви донесе пријатно расположение да спиете, да ве натераат и очите опуштени, да го подобрите квалитетот на спиењето Прилагодливо за добро спиење, лентата за глава нема да ја повреди косата и да изгледа освежено, може да ја намали подпухналоста на очите. Можете да уживате во непрекинато и мирно спиење и да го извадите ова неверојатно лесно и удобно спиење во секое време. Дишејќи и удобно, имајте помлада кожа што изгледа само да го носи ова око, смирувајќи се на вашата деликатна кожа на очите. Погодно за возрасни деца што треба да ги користат, нежни материјали можат да поддржат здрав кислород додека го одржуваат сувиот воздух надвор. Youе ви донесе пријатно расположение да спиете, да ве натераат и очите опуштени, да го подобрите квалитетот на спиењето. Прилагодливо за добро спиење, лентата за глава нема да ја повреди косата и да изгледа освежено, може да ја намали подпухналоста на очите. Можете да уживате во непрекинато и мирно спиење и да го извадите ова неверојатно лесно и удобно спиење во секое време. Дишејќи и удобно, имајте помлада кожа што изгледа само да го носи ова око, смирувајќи се на вашата деликатна кожа на очите. Погодно за возрасни деца што треба да ги користат, нежни материјали можат да поддржат здрав кислород додека го одржуваат сувиот воздух надвор.