УТРИНСКА Рутина ЗА Нега На Кожата COSRX-Ниска pH Вредност Добро Утро Гел За Чистење + Ниска pH Вредност Добра Ноќ Мек Пилинг Гел, Чистење и Ексфолијација Чувствителна Ко?
  • Неодамнешно

УТРИНСКА Рутина ЗА Нега На Кожата COSRX-Ниска pH Вредност Добро Утро Гел За Чистење + Ниска pH Вредност Добра Ноќ Мек Пилинг Гел, Чистење

DEN 447.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ниска рн Добро Утро Гел Чистење : чистете секојдневно со овој нежен и ефикасен гел тип чистење дење и ноќе, отстранување на нечистотиите додека ја зајакнувате бариерата на кожата Исчистете За Прозрачен Ден и Свиленкаста Ноќ : Додека ја рафинирате текстурата на кожата, средството за чистење ќе помогне да се исчисти без соголување. Одлично за сите типови кожа, разбудете се со поцврста кожа додека ја оставате да се одмори чиста во текот на ноќта. Блага Ексфолијација со Ниска рн : Пилингот на кожата е клучот за постигнување мазна кожа, но вашата кожа никогаш не треба да се иритира. Природно добиената Целулоза и ФА (ЛАКТОБИОНСКА Киселина) помагаат во благо ексфолијација за да се постигне мека кожа. Навлажнувачки И гел За Лупење Без соголување : Влагата е секогаш клучна за вашата кожа. Хијалуронската Киселина и Розовата Вода (Цветна Вода Роза Дамаскена) ја навлажнуваат кожата за да спречат кожата да се чувствува затегната по употребата на Гелот за Лупење.