ArtTodo Преносно патување со чување на пат за преклопување Nintendo, тврда заштитна торба за прекинувач компатибилна со Console Pro Controller и додатоци, заштитник на екранот и кап?
  • Неодамнешно

ArtTodo Преносно патување со чување на пат за преклопување Nintendo, тврда заштитна торба за прекинувач компатибилна со Console Pro Controller

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Преносен дизајн со големо складирање за сите додатоци на Nintendo Switch се исполнуваат дневни услови и го прават пријателски за патувањето ; Тешката Ева Шел го штити Nintendo Switch од капки и компресија, високо квалитетен најлон материјал со добар отпорен на абење и отпорен на дамки. Grooves ги прават додатоците одделни за да избегнат гребење едни од други, патентот и металната кука работат добро и издржливи;. Многу прегради за конзолата и сите различни додатоци. Опремено со 21 слотови за картички за игри. Внатрешните џебови за мрежни мрежи чуваат дополнителни радости, кабел HDMI, ленти за радост и други помали додатоци добро складирани; Голема и удобна чанта со прилагодлива лента за рамо може да се крене и да се носи за лесно патување ;. Пакетот вклучува : 1 x најлон куќиште за Nintendo Switch + 2 x далечинско сензориско капа + 1 x кален заштитен филм. Конзолата Nintendo Switch, Pro контролерите и другите додатоци прикажани на слики се наменети само за демонстрација на употреба и не се вклучени со овој случај. Преносен дизајн со големо складирање за сите додатоци на Nintendo Switch се исполнуваат дневни услови и го прават пријателски за патувањето ;. Тешката Ева Шел го штити Nintendo Switch од капки и компресија, високо квалитетен најлон материјал со добар отпорен на абење и отпорен на дамки. Grooves ги прават додатоците одделни за да избегнат гребење едни од други, патентот и металната кука работат добро и издржливи;.