Комплет за носење кутии Xinruisen за Nintendo Switch OLED 7 инчи, преносни додатоци за торби за складирање, пакет, заштитен покритие поставен за Nintendo Switch OLED 2021, со заштитник на твр?
  • Неодамнешно

Комплет за носење кутии Xinruisen за Nintendo Switch OLED 7 инчи, преносни додатоци за торби за складирање, пакет, заштитен

DEN 347.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заштита на целата покривка : Ултра-тенкиот заштитен случај на куќиште не влијае на употребата на основата за полнење воопшто Нема потреба да го отстраните при полнење. Широка апликација : Компатибилен со Nintendo Switch OLED 7 инчи 2021. Случајот за носење со 10 касети за игри може да го складира вашиот уред за игра и некои додатоци, како што е картичката за игри. Меки удобен допир : 4 -те капачиња на палецот се изработени од мек силиконски материјал, кој може да го заштити џојстикот од гребнатини и нечистотија. Исклучителната боја може да додаде смешна и виталност во вашиот уред за игри, да го направи повеќе привлечно. Лесно за инсталирање : Тешката заштитна обвивка има 6 фиксен дизајн. Цврсто заклучете со единечен печат. Заштитете го вашиот уред за игра од капки, падови, гребнатини, прашина и отпечатоци од прсти. И тоа не влијае на употребата на заградата. Брзо складирање : торбата за складирање има дизајн со двојна патент и решетка за складирање, е погодно и брзо за складирање. Комплетот за кутии за складирање на игри е исто така идеален подарок за вашите пријатели, семејни луѓе, итн. Карактеристики : 1.Гред торба за складирање, 8 слотови за картички, позиции за поставување домаќини и двоен дизајн на патент, може да се складира удобно и брзо.shock-absorption, анти-гребење, го штити вашиот уред за игра од капки, падови, гребнатини, прашина и отпечатоци од прсти.