Jingdu 24-слот прекинувач за игри со картички, компатибилен со Switch Games & Micro SD картички, Организатор на држачи за игри погоден за Switch, Lite & OLED картички за игри, розови случа?
  • Неодамнешно

Jingdu 24-слот прекинувач за игри со картички, компатибилен со Switch Games & Micro SD картички, Организатор на држачи за игри погоден

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? 【Случајна шема】 Изгледот на овој случај на картичка за игри со игри не може да наведе шема Дозволете ни да ве изненадиме!. 【Голем капацитет】 Разумно дизајнираниот случај со картички може да зачува до 24 картички за игри и 24 мемориски картички за игри NS/Lite/OLED (картички не се вклучени). 【Сигурна заштита】 Дизајнот на магнетната тока е поудобен за отворање и затворање на случајот. И моќната магнетна тока ја задржува кутијата со картички цврсто затворена, не мора да се грижите за паѓање на картички. 【Премиум материјали】 Школка е изработена од врвен тврд компјутерски материјал, кој ефикасно ги штити картичките од случајно судир и вода; Слотите со меки гумени картички се дизајнирани според оригиналната картичка 1 : 1, кои држат картички за игри, меките слотови за гумени картички се дизајнирани според оригиналната картичка 1 : 1, кои ги одржуваат картичките за игри и TF картичките безбедно и сигурно.