Држач за прекинувач VGBUS за Nintendo Switch, прилагодлив Playstand Compatibe со Nintendo Switch/Switch OLED/Switch Lite со 4 поставки за висина.
  • Неодамнешно

Држач за прекинувач VGBUS за Nintendo Switch, прилагодлив Playstand Compatibe со Nintendo Switch/Switch OLED/Switch Lite со 4 поставки

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ 【Нова дизајнирана тема】-Особено дизајнирана за натпревар нови објавени игри на Nintendo Switch „Солзи на кралството“, прекинувач за носење, компатибилен со Nintendo Switch OLED компактен и преклопен, може лесно да се спакува кога не е во употреба ✅ 【5 Различни прилагодливи агли на гледање】-Производот има четири агли што можат да се прилагодат во согласност со ергономскиот дизајн, можете да се прилагодите на удобен агол на гледање. Може да ги исполни барањата на различни височини. ✅ 【Обезбедување на квалитет】-Ние ја преземаме целосната одговорност за какви било проблеми поврзани со квалитетот, ве молиме контактирајте со нас директно, ќе ви понудиме целосна наплата или нова замена. ✅ 【Нова дизајнирана тема】-Особено дизајнирана за натпревар нови објавени игри на Nintendo Switch „Солзи на кралството“, прекинувач за носење, компатибилен со Nintendo Switch OLED компактен и преклопен, може лесно да се спакува кога не е во употреба.