Исценета 4 парчиња паста за заби за заби, деловна носач за миење садови за складирање на заби, гаргарска гаргар преносен пластичен заб удобно употреба за миење пату?
  • Неодамнешно

Исценета 4 парчиња паста за заби за заби, деловна носач за миење садови за складирање на заби, гаргарска гаргар преносен пластичен заб удобно

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластична четка за заби : добро запечатување и, многу погодно за патување Контејнер за четка за заби за патување : Користење на безбедни и материјали, безбедни и. Случај за четкичка за заби : удобно отворање и затворање, мулти-, удобен и едноставен за употреба. Кутија за складирање на четки за заби : Лесно се отвора и затвора, но сепак чувајте ги вашите работи безбедни. Држач за паста за заби : Чувајте ја четката за заби и паста за заби уредно во кутијата за складирање. Пакетот вклучува 4 x карактеристики на држачот за складирање - мала големина и мала тежина, лесен за носење и складирање на контејнер за четки за заби за патувања. - Складирање на паста за заби и четки за заби за време на патувањето, многу лесна за чување чаша за миење. - За вашите пријатели, семејство, lубовник и партнер за четки за заби. -Материјал : компјутер, кутија за четки за заби за патувања ABS.