Haxayolo Sonic електрична четка за заби, USB -моќна моќна четка за заби за чистење со 6 режими, 5 глави на четки + 1 четка за чистење на лицето за чистење на лицето + 1 Масажа за м?
  • Неодамнешно

Haxayolo Sonic електрична четка за заби, USB -моќна моќна четка за заби за чистење со 6 режими, 5 глави на четки + 1 четка за чистење на

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Моќно звучно чистење】 Електрична четка за заби усвојува напредна Sonic технологија, која може да изврши моќно и чистење со низок шум со висока фреквенција Во споредба со обичните четки за заби, звучните четки за заби можат да произведат до 45.000 чистење на електрична енергија од микро-синс/мин, што може да донесе течност длабоко во забите, ефикасно достигнувајќи ги длабочините и да изврши длабоко чистење. Со помош на нашата ултразвучна четка за заби, здравјето на забите и непцата може да се подобри за само 2 недели. 【"5+2" Глави за четки за замена】 Белиот четка за заби доаѓа со 5 глави што се заменливи четки. Секоја глава на четка може да трае 3 месеци, за да можете да избегнете чести нарачки на нови глави на четки. И електричната четка за заби е опремена со две уникатни заменливи глави на четки : глава за четка за чистење и глава за масажа за кревање на лице. Четката за чистење може да се користи за чистење на дамки од кожата и масажа на лицето; Главата во форма на Т може да се користи за масажа на лицето, кревање на лицето и подобрување на кожата. 【6 режими за четкање】 Електрична четка за заби поддржува 6 начини : Белење, масажа, чистење, чувствителност, полирање и заштита на гуми за џвакање, кои можат да ги задоволат вашите различни потреби и да обезбедат најдобра орална здравствена заштита. Водоотпорна функција може да го исчисти целото тело на електричната четка за заби што може да се полни, за да можете да уживате во забавата да ги четкате забите во туш. 【Долг век на траење на батеријата, главата во форма на Т може да се користи за масажа на лицето, кревање на лицето и подобрување на кожата. 【6 режими за четкање】 Електрична четка за заби поддржува 6 начини : Белење, масажа, чистење, чувствителност, полирање и заштита на гуми за џвакање, кои можат да ги задоволат вашите различни потреби и да обезбедат најдобра орална здравствена заштита. Водоотпорна функција може да го исчисти целото тело на електричната четка за заби што може да се полни, за да можете да уживате во забавата да ги четкате забите во туш. 【Долг век на траење на батеријата и тајмер од 2 минути】 Електричната четка за заби усвојува дизајн на USB полнење и е компатибилен со кој било полнач или уред со USB порт.