Фенсија заби за белење на светло, мобилни заби за заби LED за белење на ламби за белење на ламби, заби за орална нега машина LED ладно белење на забивање на заби за заби ?
  • Неодамнешно

Фенсија заби за белење на светло, мобилни заби за заби LED за белење на ламби за белење на ламби, заби за орална нега машина LED ладно белење

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Машината за белење на забите е уредот за ладење може да испушти специфична бранова должина, светлината озрачува специјално средство за белење што се нанесува на површината на забите, така што забите стануваат белење Ладното сино светло го активира гелот за белење и го оксидира пигментот на забите низ дентинските цевки во најкратко време, обезцвекувајќи ги забите за да искра бело и надворешно и внатрешно. Специјалната бранова должина и брзината на светлина со голема густина го катализираат гелот за белење. 6 Моќни сини LED цевки испуштаат висока интензивна ладна сина светлина и 4 моќни црвени LED цевки испуштаат црвена светлина. Специјален дизајн, невина муцка на силика гел, проверете дали ќе застанете на пресек. Новиот модел на снабдување со електрична енергија Осигурете се дека стабилното производство на енергија и долгогодишно континуирано работење дури и во некои градови и места со мутативен напон.