бон мол Стоматолошки Заби Изберете Нерѓосувачки Челик Чепкалка За Заби Сет Еднократно Отстранување На Дамки За Заби Стоматолошки, Алатки За Чистење Со Држач за Пи?
  • Неодамнешно

бон мол Стоматолошки Заби Изберете Нерѓосувачки Челик Чепкалка За Заби Сет Еднократно Отстранување На Дамки За Заби Стоматолошки,

DEN 388.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетни Стоматолошки Алатки : Посветени на квалитетот и стилот Наместо евтини и слаби алатки за стружење на забите, овие алатки за чистење заби од нерѓосувачки челик се долготрајни и издржливи. Тие се специјално дизајнирани и за професионални стоматолози и за лична употреба. Ergономски Дизајн : овој комплет за стоматолошки алатки е дизајниран во различни форми и е погоден за различни страни на устата, со рачки против лизгање за да се зголеми триењето и стабилноста во работењето, лесно можете да ги набудувате и решавате оралните проблеми во тешко достапните области на устата. Лесен За Употреба : овој комплет стоматолошки алатки со 4 пакувања вклучува комплет за стругалки за сите видови и огледало за уста. Micономските микро линии на неговата рачка се многу класичен дизајн, едноставен, но супер лесен за ракување. Добро за почисти цврсти орални дамки, остатоци од храна, отстранете ги забните камења помеѓу забите и непцата. Лесен за чистење и стерилизирање. Широка Примена Длабоко Чистење : комплетот за стоматолошки алатки одговара за стоматолог, возрасни, деца и миленичиња мачки и кучиња.