ДОИТУЛ Постпартална Домашна Нега Практични Очекувани Меки Деца Породилно И Патувања Орална Премиум Четка Пренослив Дополнителен Возрасен За Микро Забно Чистење ?
  • Неодамнешно

ДОИТУЛ Постпартална Домашна Нега Практични Очекувани Меки Деца Породилно И Патувања Орална Премиум Четка Пренослив Дополнителен Возрасен

DEN 172.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БРЕМЕНА ЖЕНА ЧЕТКА за ЗАБИ Усвојување на премиум материјал, цврст и издржлив за употреба ЧУВСТВИТЕЛНИ НЕПЦА ЧЕТКА за ЗАБИ Лесен За миење, сушење и одржување, заштедете време и напори. НАЈЛОНСКА ЧЕТКА за ЗАБИ Ултра мекоста во голема мера ја намалува непријатноста кај луѓето чувствителни на непцата. Чувствителна ЧЕТКА за ЗАБИ Ефикасно ги отстранува, и ја подобрува гума за џвакање. ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ВОЗРАСНИ Лесен и компактен, пренослив за носење со вас. Пакет Листа 2 х Карактеристики На Четката За Заби-Боја : бела, Црна Природна Четка за Заби - Совршена големина, нема да биде премногу голема за удобно да се држи во рака микро четка за заби деца. - Исто така може да биде убав роденденски подарок за вашите пријатели, ќе им се допадне Породилна Четка за Заби. - Големина : 19, 00Х2, 00Х1, 50см 7, 47Х0, 79Х0 Четка За Заби Со Полна Глава. - Ултра мекоста во голема мера ја намалува непријатноста кај луѓето чувствителни на непцата детска четка за заби. - Лесен и компактен, пренослив за носење со вас детска четка за заби.