[3 Пакет] Импреса Држач Случај Постави Наменети За Invisalign Заби Порамнувач - Тенок Џеб-Големина Случај Порамнување Да Се Земе Насекаде-Задржувач Случаи За Безбедно За?
  • Неодамнешно

[3 Пакет] Импреса Држач Случај Постави Наменети За Invisalign Заби Порамнувач - Тенок Џеб-Големина Случај Порамнување Да Се Земе Насекаде-Задржувач

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3 Пакет За Погодност - Оваа импреса наменета За инвизалигна кутија доаѓа во пакување од 3, така што секогаш имате подготвено Оставете сад за држач во канцеларијата, во вашата спална соба и користете го за патување. Дури и чувајте го како резервен, така што е таму кога ви треба. Џеб Големина – овој тенок случај задржувач парови одлично со вашиот живот во движење. Земете го со вас насекаде и престанете да барате погрешно поставен случај на ортодонтски држач. Или уште полошо, оставајќи ги на шалтер или парче хартиена крпа. Операција без напор-Уморни од цврста пластична кутија за задржување што никогаш не можете да ја отворите? Импреса наменета За невизални случаи имаат удобно затворање што го прави едноставно. Отворете со леснотија и верувајте дека ќе остане затворено (дури и кога ќе падне). Хигиенски Дизајн - овој дизајн на куќиштето на држачот е дизајниран да ви помогне да го одржувате вашиот држач чист и сув.