Јосу Електрична четка за заби за патувања, преносен сад за држач за носење за батерија за заби за заби, храна, пластична голема капацитет, додатоци за четка за заби, ?
  • Неодамнешно

Јосу Електрична четка за заби за патувања, преносен сад за држач за носење за батерија за заби за заби, храна, пластична голема капацитет,

DEN 121.92

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дополнителен голем капацитет : Преносен држач за четки за заби за патувања може да одржи електрична рачка за четка за заби и 2 глави на четки без да се грижите за неочекувани ситуации Случајот за патувања за четкичка за заби е добро запечатување, чувајте ја четката за заби чиста и здравствена, погодна да ги носите насекаде. Случај за патувања со електрична четка со електрична четка за заби : Оваа кутија за патувања за електрична четка за заби е погоден за многу електрични четки за заби, куќиштето за патување за четки за заби е лесен за чистење. Случајот за патувања за четкичка за заби ја чува електричната четка за заби безбедна и чиста, постабилна и избегнувајте оштетена од судир кога Travelin. Безбеден материјал : Овој случај на четка за заби е изработен од пластичен материјал од одделение за храна, а случајот за четки за заби ќе биде добар за вашето здравје, посигурен за употреба. Случаите за четкичка за заби се лесни, преносни, издржливи. Можете да го носите секогаш и каде и каде. Компактен и лесен : дизајниран за големина од 21,5х7х4,5 см, може да се стави во вашиот куфер, чанта и други места со заземање малку или без простор, случајот за четки за заби е лесен за носење. Случајот за патувања за четкичка за заби ја одржува четката за заби суво, чиста и дише. Чиста заштита : Овој пат за патување може да ви помогне да ја задржите вашата електрична рачка за четки за заби и главата чиста и уредна додека патувате, случајот за четки за заби е многу преносен и удобен, куќиштето за патувања за четки за заби е погоден за патување, бизнис, семејна дневна употреба. Дополнителен голем капацитет : Преносен држач за четки за заби за патувања може да одржи електрична рачка за четка за заби и 2 глави на четки без да се грижите за неочекувани ситуации. Случајот за патувања за четкичка за заби е добро запечатување, чувајте ја четката за заби чиста и здравствена, погодна да ги носите насекаде. Случај за патувања со електрична четка со електрична четка за заби : Оваа кутија за патувања за електрична четка за заби е погоден за многу електрични четки за заби, куќиштето за патување за четки за заби е лесен за чистење. Случајот за патувања за четкичка за заби ја чува електричната четка за заби безбедна и чиста, постабилна и избегнувајте оштетена од судир кога Travelin. Безбеден материјал : Овој случај на четка за заби е изработен од пластичен материјал од одделение за храна, а случајот за четки за заби ќе биде добар за вашето здравје, посигурен за употреба. Случаите за четкичка за заби се лесни, преносни, издржливи. Можете да го носите секогаш и каде и каде. Компактен и лесен : дизајниран за големина од 21,5х7х4,5 см, може да се стави во вашиот куфер, чанта и други места со заземање малку или без простор, случајот за четки за заби е лесен за носење.

Item Type:
Electric Toothbrush Travel Case
Material:
Plastic
Size:
Approx. 21.5x7x4.5cm / 8.5x2.8x1.8in
Package List:
1 x Electric Toothbrush Travel Case: