DOITOOL Деца U Форма Електрични Четки За Заби Цртан Филм Мечка Во Облик На Автоматски Четка За Заби Силиконски Деца 360° Чистење Четка За Заби U Тип Авто Четка За Орална Н?
  • Неодамнешно

DOITOOL Деца U Форма Електрични Четки За Заби Цртан Филм Мечка Во Облик На Автоматски Четка За Заби Силиконски Деца 360° Чистење

DEN 225.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Брзо и лесно за полнење на четката за заби, не грижете се дали ќе останете без струја Четка погодна за кожата, заштитувајќи ги непцата и забите на вашите деца од оштетување. Четката за заби Во Форма На Буквата У за деца може да ги исчисти сите заби одеднаш. Ефикасно длабоко чистење, нема да им наштети на непцата, заштита на децата емајл. Нема да им наштети на устата на вашите деца и ефикасно ќе ги исчисти забите на вашите деца. Опис Оваа ставка е детска електрична четка за заби, усвојување на премиум и издржлив материјал. Ако сакате да ги исчистите и забите на вашите деца, отсега започнете да ја користите оваа електрична четка за заби. Лесен дизајн, многу пренослив. Најдобар избор за вашите деца. Карактеристики-Боја : Небесно-сина, - Материјал : Силикон, ПП, - Големина : 9, 50Х5, 00Х 3,00 см/ 3,73 Х 1, 97Х1, 18ин, - Напон : 3,7 V, - Водоотпорна Оценка : IPX7,- нема да ја повреди устата на вашето дете и ефикасно ќе ги исчисти забите на вашето дете.