Метални мола за пијалок со клипови сонда пинцети не'рѓосувачки 3 парчиња забни забни забни заби за забни челик комплет алатка за нега на заби за чистење хигиена хиг?
  • Неодамнешно

Метални мола за пијалок со клипови сонда пинцети не'рѓосувачки 3 парчиња забни забни забни заби за забни челик комплет алатка за нега на заби

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добијте дополнително длабоко чистење - со користење на забот за градење на плакета, алатките за чистење на забите можат да помогнат во намалувањето на мирисот на устата и да ги одржувате забите чисти и Забите и свеж здив ќе ви овозможат поголема самодоверба. Висококвалитетен не'рѓосувачки челик и - - овие алатки за заби се изработени од висококвалитетен не'рѓосувачки челик со завршен полирање, издржлив и -производен, лесен за чистење и употреба. Основни инструменти за нега на заби - Овој сет за гребење на заби доаѓа со стругалка и сонда за заби. Скарачот може да ги запре тврдоглавите затрапници. И сондата за заби е поефикасна од вообичаените чепкалки за заби. Комплет за хигиена на забите. Топло известување : Овој производ е релативно зашилен. Треба внимание на работењето во процесот на домашна употреба. Подобро е да имате поголема помош. Внимание на големината на производот кога го користите. Во исто време, држете ги рацете стабилни за да избегнете да се повредите. Предмети за големина на патување за заби и избирачи за отстранување на дамки за заби, двојно заби за заби, преносна вода за избор на вода. Добијте дополнително длабоко чистење - со користење на забот за градење на плакета, алатките за чистење на забите можат да помогнат во намалувањето на мирисот на устата и да ги одржувате забите чисти и. Забите и свеж здив ќе ви овозможат поголема самодоверба. Висококвалитетен не'рѓосувачки челик и - - овие алатки за заби се изработени од висококвалитетен не'рѓосувачки челик со завршен полирање, издржлив и -производен, лесен за чистење и употреба. Основни инструменти за нега на заби - Овој сет за гребење на заби доаѓа со стругалка и сонда за заби. Скарачот може да ги запре тврдоглавите затрапници. И сондата за заби е поефикасна од вообичаените чепкалки за заби. Комплет за хигиена на забите. Топло известување : Овој производ е релативно зашилен. Треба внимание на работењето во процесот на домашна употреба. Подобро е да имате поголема помош. Внимание на големината на производот кога го користите. Во исто време, држете ги рацете стабилни за да избегнете да се повредите. Предмети за големина на патување за заби и избирачи за отстранување на дамки за заби, двојно заби за заби, преносна вода за избор на вода.