Хомезо Нано Четка За Заби, Премиум Нано Четка За Заби Инспирирана Од Бреви, Дополнителна Мека Четка за Заби со 20000 Меки Влакна, Ултра фина Мека Четка За Заби За Чувст?
  • Неодамнешно

Хомезо Нано Четка За Заби, Премиум Нано Четка За Заби Инспирирана Од Бреви, Дополнителна Мека Четка за Заби со 20000 Меки Влакна, Ултра фина

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајнот е во согласност со ergономските стандарди, нелизгањето и практичното работење Тоа е деликатно и меко. Може да биде длабоко исчистен во устата и дизајниран за чувствителни заби. Традиционалните четки за заби не можат длабоко да ја исчистат устата, кои се премногу тврди и лесно можат да ја оштетат устата. Главата на четката е фино наместена според удобноста на личноста. Удобниот дизајн на рачката може подобро да се прилагоди на прстите, да спречи прекумерна сила и да ги оштети непцата и нежно да се грижи за непцата. Нашите ултра меки четки за заби се дизајнирани за чувствителни заби. Постарите луѓе, бремените жени и децата можат да го користат за да се грижат за забите. Лесно е за носење кога сте на патување или Кампување. Спецификации : Материјал : Најлон, Пластична Боја без Бпа : Црна, Бела, Зелена, Розова Пакет Вклучува : 2/4 парчиња x Нано Четка за Заби.