Насмевка поп премиум заби за белење на гел шприц на нане, три 3мл 35% карбамид пероксид - помага да се отстранат флеките на кафето, виното, пушењето итн.
  • Неодамнешно

Насмевка поп премиум заби за белење на гел шприц на нане, три 3мл 35% карбамид пероксид - помага да се отстранат флеките на

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ ???? ? 3 : Вклучува 3 х 3мл 35% карбамид пероксид заби за заби за белење на гел со совети Еден шприц може да се примени 6 пати на горните и долните заби. Вкупно 18 употреби по комплет. ✅ ???? ? ?????????? ????? : Нашите професионални производи за белење на заби за белење на заби се дизајнирани да бидат едноставни, безбедни и ефикасни. Нашиот гел за белење помага ефикасно да се отстранат годините на дамки предизвикани од кафе, чај, вино, пушење, сода и многу други. ✅ ???????? ??????????? ?????????? Приоретизирајте го третманот на предните заби. Нанесете директно на забите и оставете 10-15 минути. Ги содржи најдобрите состојки што ви се потребни за безбедно отстранување на годините на грима. ✅ ??????? Сите состојки на формулата за белење на гел за заби се целосно вегански, без глутен, без суровост, без шеќер и не-ГМО. ✅? ??????? ?????? ????? Нашиот гел за белење на забите е дизајниран да биде ефикасен систем за белење на домашен терен што ви ги дава резултатите што ги сакате. ✅ ???? ? 3 : Вклучува 3 х 3мл 35% карбамид пероксид заби за заби за белење на гел со совети. Еден шприц може да се примени 6 пати на горните и долните заби. Вкупно 18 употреби по комплет. ✅ ???? ? ?????????? ????? : Нашите професионални производи за белење на заби за белење на заби се дизајнирани да бидат едноставни, безбедни и ефикасни. Нашиот гел за белење помага ефикасно да се отстранат годините на дамки предизвикани од кафе, чај, вино, пушење, сода и многу други. ✅ ???????? ??????????? ?????????? Приоретизирајте го третманот на предните заби. Нанесете директно на забите и оставете 10-15 минути. Ги содржи најдобрите состојки што ви се потребни за безбедно отстранување на годините на грима. ✅ ??????? Сите состојки на формулата за белење на гел за заби се целосно вегански, без глутен, без суровост, без шеќер и не-ГМО. ✅? ??????? ?????? ????? Нашиот гел за белење на забите е дизајниран да биде ефикасен систем за белење на домашен терен што ви ги дава резултатите што ги сакате. Воведување на Smile Pop Pre -Premium заби за белење на гел, крајно решение за посветла, побела насмевка. Со пакет од три шприцови од 3мл кои содржат 35% карбамид пероксид гел, овој комплет е дизајниран да ви помогне да ги отстраните тврдоглавите флеки предизвикани од кафе, вино, пушење и повеќе.✅ Секој шприц обезбедува до шест апликации и за горните и долните заби, ви даваат вкупно 18 намени по комплет. Нашиот гел за белење на заби од професионално ниво е безбеден за чувствителни заби, што го прави погоден за секого.